-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Målning Leopard på ett träd

När du tittar på den här målningen ser du det berömda och vackra savanndjuret, leoparden. Målningen föreställer detta kattdjur som ligger på ett träd. Du kan se att djuret är placerat för att hålla utkik efter sitt byte. Målningen leopard på ett träd utstrålar elegans och skönhet hos detta djur.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cm x 40cm
XS: 30cm x 60cm
S : 40cm x 80cm
M : 50cm x 100cm
L: 60cm x 120cm
XL: 70cm x 140cm
XXL: 80cm x 160cm

En vild natur

Bjud in de råa elementen i ditt hem med vår vackra djurduk som tar med sig sin vilda och exotiska sida in i ditt sovrum. Du kommer att älska de starka färgerna!

Det kattlika lugnet

Den här stora duken ger dig lugnet och visheten hos detta kattdjur som sitter på sin gren och som djungelns kung lugnt iakttar naturen som omger den. Den här målningen är inspirerande och kommer att överraska dig med sina fördelar.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Gul