-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Bord City i färg

Den här målningen föreställer en abstrakt stad med klara, livliga färger. Oavsett om du är konstnär eller inte är den färgglada stadsmålningen ett konstverk som skapar en unik atmosfär. Målningen tar formen av ett färgat stadsbildsfoto som presenteras på en vit bakgrund med flerfärgade toner.

🇫🇷 Made In France : Tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

En färgsprakande stad

Den “färgade stadsmålningen” är ett originalkonstverk som gör att du kan skapa en modern, ljus och färgstark atmosfär i ditt hem. Varumärket erbjuder dekorationsälskare ett brett utbud av originalmålningar. Tabloide-produkterna är fräscha och ljusa, färgerna är levande och något impregnerade i varandra för att ge ett realistiskt intryck.
Table City i färger Tabloide

Intrigerar och fascinerar

Den abstrakta målningen är både trendig och modern och uppmanar till eftertanke. Den är idealisk för en modern inredning.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Blå, Grön, Violett